Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Château St. Gerlach

Trouwen Château St. Gerlach in Valkenburg

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed is voor veel mensen een droom die uitkomt. Het idee van een romantische bruiloft in een prachtige omgeving spreekt tot de verbeelding van velen. Als je op zoek bent naar zo’n sfeervolle locatie om te trouwen, dan is Château St. Gerlach in Valkenburg zeker het overwegen waard.

Trouwen Château St. Gerlach in Valkenburg

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Château St. Gerlach is gelegen op een landgoed van maar liefst 44 hectare groot en heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het kasteel zelf is sprookjesachtig mooi en biedt verschillende ruimtes voor de ceremonie, receptie, diner en feestavond. Maar ook buiten het kasteel zijn er tal van mogelijkheden om jullie dag tot in detail te laten verzorgen.

Een van de hoogtepunten van Château St. Gerlach is zonder twijfel de prachtige tuin die zich rondom het kasteel bevindt. Deze tuin is ontworpen door landschapsarchitect Mien Ruys en biedt een oase van rust en groen waar jullie samen met jullie gasten kunnen genieten van de mooie omgeving.

Maar naast alle mogelijkheden die het landgoed zelf biedt, wil je natuurlijk ook dat deze bijzondere dag goed wordt vastgelegd. En daarvoor heb je een professionele trouwfotograaf nodig.

Waarom Astrid:

Astrid Termaat is zo’n fotograaf die gespecialiseerd is in bruidsfotografie op locatie, zoals bijvoorbeeld op kastelen of landgoederen zoals Château St. Gerlach. Astrid heeft al vele huwelijken op haar naam staan en weet als geen ander hoe ze jullie dag op een mooie en eigentijdse manier kan vastleggen.

Haar stijl kenmerkt zich door een moderne, spontane en romantische aanpak waarbij de emoties van het moment centraal staan. Ze luistert goed naar jullie wensen en ideeën en denkt mee over de mogelijkheden om deze zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Bovendien biedt Astrid ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken voor jullie grote dag. Zo weten jullie precies wat je kunt verwachten en kunnen jullie met een gerust hart toeleven naar de dag van jullie leven.

Het trouwen bij Château St. Gerlach is niet alleen een geweldige ervaring voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten zal het een onvergetelijke dag zijn. Het prachtige kasteel, de schitterende tuin zorgen ervoor dat deze bijzondere dag nog lang in ieders geheugen gegrift zal blijven.

Kortom, als je op zoek bent naar een locatie om te trouwen dan ben je bij Château St. Gerlach aan het juiste adres. Laat je verrassen door de schoonheid van dit landgoed en geniet volop van de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen Château St. Gerlach in Valkenburg

Astrid