TROUWFOTOGRAAF ZUID HOLLAND

TROUWFOTOGRAAF ZUID HOLLAND

Astrid Termaat fotografie Trouwfotograaf Zuid Holland

Voor trouwreportages die aan uw wensen voldoen hoeft u maar aan één iemand te denken; Astrid Termaat Fotografie. Bij mij kunt u terecht voor mooie en ongedwongen fotoreportages op iedere gewenste locatie.

Goede trouwfoto’s voor een blijvende herinnering

Als geen ander realiseer ik mij dat de foto’s van uw trouwerij samen met de ringen het enige is dat overblijft na een trouwerij. De trouwfoto’s zijn daarom erg belangrijk en moeten goed zijn, omdat het niet meer overgedaan kan worden.

Laat uw trouwerij vastleggen

Een goede en ervaren trouwfotograaf is daarom geen overbodige luxe en daarvoor bent u bij mij bij de juiste persoon. Door de juiste opleiding en vele jaren ervaring met het maken van trouwreportages, ben ik de aangewezen persoon om uw trouwerij van A tot Z vast te leggen.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag maak ik vrijblijvend een afspraak met u als u geïnteresseerd bent in het laten maken van trouwreportages. U kunt met mij telefonisch in contact komen en via het formulier op deze website.

Maak snel een afspraak, dat kan persoonlijk bij mij thuis, vind u de afstand te groot kunnen wij dit persoonlijke gesprek ook via skype doen.

KIJK EENS OP ONZE WEBSITE


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.