HUWELIJKSFOTOGRAFEREN

HUWELIJKSFOTOGRAFEREN

Astrid Termaat Fotografie Huwelijksfotograferen.

Laat nu een huwelijksreportage maken van uw huwelijk door Astrid Termaat Fotografie en profiteer van de goede kwaliteit van de foto’s. Een huwelijksreportage geeft u een goede herinnering aan de mooiste dag van uw leven.

Professionele fotograaf

Al enige jaren ben ik werkzaam als professionele huwelijksfotograaf en ben met name gespecialiseerd in het vastleggen van huwelijken en trouwerijen. Vele huwelijken heb ik dan ook al mogen bijwonen en fotograferen.

Een reportage volgens uw wensen

Het liefst ben ik er de hele huwelijksdag bij om alles en iedereen te fotograferen, zodat u ieder moment van de dag later weer kunt herbeleven. In overleg met u kunnen we bekijken wat u wel en niet opgenomen wilt hebben in de huwelijksreportage.

De mogelijkheden en prijzen

Doordat het maken van een huwelijksreportage maatwerk is, kan ik via deze website geen vaste prijzen vermelden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Pak dan nu de telefoon en bel naar het telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website of vul het contactformulier in en stuur het op.

Maak snel een afspraak, dat kan persoonlijk bij mij thuis, vind u de afstand te groot dan kunnen wij dit persoonlijke gesprek ook via skype doen.

Astrid Termaat

Kijk ook eens op onze WEBSITE

Laat nu een huwelijksreportage maken van uw huwelijk door Astrid Termaat Fotografie en profiteer van de goede kwaliteit van de foto's. Een huwelijksreportage geeft u een goede herinnering aan de mooiste dag van uw leven.
HUWELIJKSFOTOGRAFEREN