Trouwreportage

Astrid Termaat Trouwreportage.

Een deskundige huwelijksfotograaf is al jaren geen overbodige luxe meer op een huwelijk. Mensen willen graag de mooiste dag van hun leven nog jarenlang blijven herinneren aan de hand van fotomateriaal.

Een passend aandenken

Voor een ervaren en professionele huwelijksfotograaf zit u goed bij Astrid Termaat Fotografie. Ik weet als geen ander hoe belangrijk de huwelijksdag voor u is en geef u hier graag een passend aandenken aan.

De mooiste foto's van uw huwelijk

Het liefst ben ik als huwelijksfotograaf de hele huwelijksdag aanwezig om alle momenten vast te leggen. Hierbij zal ik niet op de voorgrond treden en zorgen dat u geen last van mij heeft. De mooiste foto's ontstaan immers spontaan en worden gemaakt als u niet in de gaten heeft dat er een huwelijksfotograaf rondloopt.

Aarzel niet en maak nu een afspraak

U kunt bij mij terecht met al uw wensen. Ik kom bij u op locatie door heel Nederland voor het fotograferen van uw huwelijk of het maken van een huwelijksreportage. Aarzel niet en neem gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

De Internationale Fotografie Awards

De Nationale Fotografie Awards

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bruidsfotografie of heeft u interesse in andere vormen van fotografie, dan kunt u altijd contact opnemen met uw bruidsfotograaf

 

Neem contact op

Correspondentie adres

Astrid Termaat Fotografie

Looiersgaarde 4b
5431 XD CUIJK


Gevestigd in Cuijk (Noord- Brabant) Beschikbaar in heel Nederland

Direct contact

mob. 06-41856643
tel. 0485-330137

info@astrid-fotografie.nl

KvK nr : 17152435