Trouwfotografie

Astrid Termaat Trouwfotografie.

Laat nu een huwelijksreportage maken van uw huwelijk door Astrid Termaat Fotografie en profiteer van de goede kwaliteit van de foto's. Een huwelijksreportage geeft u een goede herinnering aan de mooiste dag van uw leven.

Professionele fotograaf

Al enige jaren ben ik werkzaam als professionele huwelijksfotograaf en ben met name gespecialiseerd in het vastleggen van huwelijken en trouwerijen. Vele huwelijken heb ik dan ook al mogen bijwonen en fotograferen.

Een reportage volgens uw wensen

Het liefst ben ik er de hele huwelijksdag bij om alles en iedereen te fotograferen, zodat u ieder moment van de dag later weer kunt herbeleven. In overleg met u kunnen we bekijken wat u wel en niet opgenomen wilt hebben in de huwelijksreportage.

De mogelijkheden en prijzen

Doordat het maken van een huwelijksreportage maatwerk is, kan ik via deze website geen vaste prijzen vermelden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Pak dan nu de telefoon en bel naar het telefoonnummer dat u kunt vinden op deze website of vul het contactformulier in en stuur het op.

De Internationale Fotografie Awards

De Nationale Fotografie Awards

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bruidsfotografie of heeft u interesse in andere vormen van fotografie, dan kunt u altijd contact opnemen met uw bruidsfotograaf

 

Neem contact op

Correspondentie adres

Astrid Termaat Fotografie

Looiersgaarde 4b
5431 XD CUIJK


Gevestigd in Cuijk (Noord- Brabant) Beschikbaar in heel Nederland

Direct contact

mob. 06-41856643
tel. 0485-330137

info@astrid-fotografie.nl

KvK nr : 17152435