Awards

Genomineerde foto's

 

Het is ontzettend leuk en spannend om mee te doen aan wedstrijden. Zo is er elk jaar de “Bruidsfoto Award” Ongeveer 2000 foto’s worden ingezonden en een professionele jury selecteert en nomineert de beste foto’s.

Mijn eerste nominatie in 2011 was een foto met een intiem moment, de handen van Emo en Bianca tijdens de ceremonie. Wat was ik blij, wat een kroon op je werk. Het publiek mag daarna stemmen en heeft uiteindelijk ook die foto gekozen als mooiste foto.

In 2012 was ik zelfs met 3 foto’s genomineerd, de “glas in lood” foto van Lieselotte en Tijmen, gemaakt in Zeist bij Kasteel Kerckebosch, bruidegom Thijs tijdens de ceremonie en Noortje en Mischa bij hun gave porche.
Uiteindelijk heeft het publiek de eerste 2 foto’s als winnaar gekozen en de foto van Noortje en Mischa eindigde op de 4e plek.

In 2013 wederom een nominatie waarmee ik dit keer de vakprijs heb gewonnen, wat een eer! Die foto van bruidegom Joery is gemaakt op Kasteel Wijenburg in Echteld tijdens de voorbereidingen.

Als klap op de vuurpijl in 2013 ook nog een internationale “Fearless Award” voor de foto met de handen.

 

Klik op de foto om meer foto´s te bekijken

 

De Internationale Fotografie Awards

De Nationale Fotografie Awards

 

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van bruidsfotografie of heeft u interesse in andere vormen van fotografie, dan kunt u altijd contact opnemen met uw bruidsfotograaf

 

Neem contact op

Correspondentie adres

Astrid Termaat Fotografie

Looiersgaarde 4b
5431 XD CUIJK


Gevestigd in Cuijk (Noord- Brabant) Beschikbaar in heel Nederland

Direct contact

mob. 06-41856643
tel. 0485-330137

info@astrid-fotografie.nl

KvK nr : 17152435